Re: Premature end of script headers

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|

Re: Premature end of script headers

Antonio Camaiani
This is the "mistery"...
The file italia_low_resolutioon.tif exists, and when chosen alone or
with other layers all works fine.
It crashes when I try to load it toghether with a specific shape file
with a lots of data. All this on a RedHat9... on my Ubuntu all works
fine.
I can't understand what's wrong... if anybody have ideas just let me
know... and thanks for the help!
Cheers,
Tony

On Tue, 2006-10-24 at 09:36 +0200, Sylvain Pasche wrote:
> Hi,
> By looking at your log file, I think the problem is that mapserver tries
> to access the files:
> /home/renomo/www/renomodemo/projects/italiademo/server_conf/italiademo/data/italia_low_resolutioon.tif
> But it can't find it and crashes. Make sure that file is available or
> update your mapfile configuration.
> Cheers,
> Sylvain

> Antonio Camaiani wrote:
> >> Try the option "-e trace=file". The cause of the segfaults are often
> >> missing files which mapserver tries to access. Then you can look at
> >> "open", "access" and such system calls.
> >
> > I did it, and here is the log...
> > I have confronted it with a log of a functioning Cartoweb 3.3.0 on
> > Ubuntu, (I get the error in a red hat 9 distribution).
> > In the log it seems he tries to open unexisting files, but in the ubuntu
> > version these open calls arent present.
> > The cartoweb project is the same, raster data + shapes from the
> > postgres/postgis.
> > thanks for the help
> > bye
> > tony
> >

_______________________________________________
Cartoweb-users mailing list
[hidden email]
http://lists.maptools.org/mailman/listinfo/cartoweb-users