Quantcast

[Bug 1775] New: URL parsing has a bug when CPS is 0,0

classic Classic list List threaded Threaded
1 message Options
Reply | Threaded
Open this post in threaded view
|  
Report Content as Inappropriate

[Bug 1775] New: URL parsing has a bug when CPS is 0,0

bugzilla-daemon (Bugzilla)-13
http://bugzilla.maptools.org/show_bug.cgi?id=1775

           Summary: URL parsing has a bug when CPS is 0,0
           Product: ka-Map
           Version: 1.0
          Platform: All
               URL: http://www.ominiverdi.org/ka-map/ka-
                    map/htdocs/index.html?map=cvs&cps=0,0,100000000&layers=_
                    _base__,Countries
        OS/Version: All
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P2
         Component: core
        AssignedTo: [hidden email]
        ReportedBy: [hidden email]


trying this url:
http://www.ominiverdi.org/ka-map/ka-map/htdocs/index.html?
map=cvs&cps=0,0,100000000&layers=__base__,Countries

centering is erroneous while with other CPS values (ex: 0,1,100000000) there is the expected result.

ex:
http://www.ominiverdi.org/ka-map/ka-map/htdocs/index.html?
map=cvs&cps=0,1,100000000&layers=__base__,Countries

Lorenzo



------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug, or are watching the assignee.


Please do NOT reply to this email, use the link above instead to
login to bugzilla and submit your comment. Any email reply to this
address will be lost.
_______________________________________________
ka-Map-dev mailing list
[hidden email]
http://lists.maptools.org/mailman/listinfo/ka-map-dev
Loading...